NL

FR | NL

Geniet van koffie en trakteer het milieu

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bent u bezig met duurzaam ondernemen? Denk bij de verduurzaming van uw bedrijfsprocessen ook aan eentje dat bij elk bedrijf terugkomt: het koffiedrinkproces! Dit kost dagelijks grote hoeveelheden wegwerpbekers. Of afwasmiddel en water. Dat kan ook anders.

Duurzaamste beker

In samenwerking met Bioodi heeft SUEZ Cup2paper ontwikkeld: de duurzaamste wegwerpbeker. Kartonnen bekers mét een milieuvriendelijke coating, waardoor ze na gebruik met de bijbehorende inzameldisplay bij het papier- en kartonafval kunnen. Met het unieke totaalconcept is grote milieuwinst een kleine moeite.

Lekkerste koffie

Hoe hoog we duurzaamheid ook in het vaandel hebben: de smaak staat bij Cup2paper voorop. Want u en uw medewerkers willen immers genieten van een lekkere kop koffie of thee! Dat blijft ook zo. Want de bekers van Cup2paper hebben geen enkele invloed op de smaak.

Lees meer over het totaalconcept van Cup2paper of neem contact op met SUEZ voor een vrijblijvend voorstel.

Van cup tot staart geregeld

Cup2paper is een gesloten totaalconcept dat wordt aangeboden aan het bedrijfsleven. De keten is hierbij ‘van cup tot staart’ geregeld. Het concept bestaat uit de bekers, een speciaal inzamelmiddel, communicatiemiddelen voor de gebruikers, afvalinzameling én recyclage.

Doordat het een gecontroleerde totaaloplossing is, heeft SUEZ goed zicht op de kwaliteit en de verwerking van de afvalstroom. Hierdoor ondervangt het mogelijke negatieve effecten adequaat. SUEZ houdt volledige controle op de keten, inclusief de ophaling en verwerking van de retourstroom.