Cup2paper: duurzaam totaalconcept

Cup2paper is de duurzaamste totaaloplossing voor de afvalstroom van koffiebekers. De bekers worden volledig gerecycleerd en zijn 100% CO2-neutraal gemaakt. Naast de recycleerbare wegwerpbekers omvat het concept ook middelen voor inzameling en communicatie op de werkvloer.

Ecodesign

Ecodesign is een methode, die al tijdens de ontwikkelingsfase van een product rekening houdt met de milieu-aspecten en de volledige levenscyclus van een product. Ook bij Cup2paper is hieraan veel aandacht besteed. Het ontwerp van de bekers draagt bij tot het duurzame karakter. Zo kunnen uw medewerkers op de achterzijde hun naam noteren en aangeven hoe zij hun koffie of thee drinken. Een simpele en sympathieke manier om hergebruik te stimuleren en verbruik te verminderen. De verpakking van Cup2paper dient ook als handige inzameldisplay en wordt in zijn geheel gerecycleerd.

cup2paper blanco in doos

Eigen bedrukking

Op de voorzijde van de bekers prijkt standaard het logo van Cup2paper. Daarmee laat u medewerkers en bezoekers zien dat uw bedrijf ernstig met duurzaamheid bezig is. U kunt de bekers op de voorzijde te laten bedrukken met uw bedrijfslogo, zodat ze passen in uw huisstijl. De achterzijde van de beker blijft altijd hetzelfde. Dit om het hergebruik te stimuleren. Uiteraard kan de kleur wel naar wens veranderen.

achterkant cup2paper

Interne communicatie

Met posters, dienbladen en inzameldisplays, helpen wij u graag om het eenvoudige systeem van hergebruik en inzameling bij uw medewerkers te introduceren. Dit draagt bij tot een goede recyclage van de bekers.
flyer

Efficiënte inzameling

De bekers kunnen na gebruik met de bijbehorende inzameldisplay in het papier- en kartonafval, en worden door SUEZ gerecycleerd. Als specialist in duurzaam afvalmanagement zorgt SUEZ op professionele wijze voor inzameling, transport en recyclage. In overleg met u kijkt SUEZ met welke frequentie dit moet gebeuren. U hebt er geen omkijken naar!

Lees ook: Duurzaamste beker en 10 redenen om over te stappen op Cup2paper.